A Completa márka legismertebb tagja, fogalom a kávéivók körében. A forró kávéban elkeverve pillanatok alatt oldódik fel, anélkül, hogy közben lehûtené azt. Ez fontos szempont, hisz a frissen elkészített kávéban az aromák mennyisége rohamosan csökken. Az espresso kávé esetében az aromák száma percenként megfeleződik, kotyogós kávéfőzőn készített kávéknál a folyamat még gyorsabb. Minél gyorsabban ízesítjük és krémesítjük kávénkat, minél kisebb idő- és hőveszteséggel, annál több értékes aromát élvezhetünk. Márpedig a kávé ízélményét alapvetően a benne található több száz illatjegy teszi felejthetetlenné.
Krémesítő hatását tejes kávéknál is használhatjuk. Különösen, aki egészségügyi, diétás vagy érzékszervi okokból alacsonyabb zsírtartalmú tejjel issza kávéját. A Completa kávékrémpor segítségével enyhe zsírtartalom növelés mellett jelentős krémesedést érhetünk el tejeskávénknál.
Összetevők
Glükóz szirup, Hidrogénezett növényi zsír, Stabilizátor: E 340, E452, Tejfehérje, Emulgeálószer: E 471, Csomósodást gátló anyag: E 551, Színezék: E 160a
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
|
100 g termékben: |
Energia: |
2320 kJ/550 kcal |
Zsír: |
35,0 g |
-amelyből telített zsírsavak: |
34,6 g |
Szénhidrát: |
57,2 g |
-amelyből cukrok: |
10,0 g |
Fehérje: |
2,2 g |
Só: |
0,5 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)