Glükózszirup
Cukor
Nedvesítőszer: szorbitszirup
Zselatin
Étkezési sav: citromsav
Zselésítőanyag: pektin
Savanyúságot szabályozó anyag: trinátrium-citrát
Aroma
Gyümölcs- és növényi sűrítmények: feketeribizli, bodzabogyó, arónia, szőlő
Bodzabogyó-kivonat
Színezékek: kurkumin, patentkék V
|
100 g |
RI* adagonként (25 g) |
Energia: |
1425 kJ/ |
|
|
336 kcal |
4% |
Zsír: |
<0,5 g |
<1% |
amelyből telített zsírsavak: |
<0,1 g |
<1% |
Szénhidrát: |
82 g |
8% |
amelyből cukrok: |
56 g |
16% |
Fehérje: |
3,6 g |
2% |
Só: |
0,17 g |
2% |
RI*=Referencia beviteli érték naponta. |
|
|
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
|
|
|
per 100g |
|
|
Energia (kJ) |
1425 |
|
|
Energia (kcal) |
336 |
|
|
Zsír (g) |
<0.5 |
|
|
ebből telített zsírsavak (g) |
<0.1 |
|
|
Szénhidrát (g) |
82 |
|
|
ebből cukor (g) |
56 |
|
|
Fehérje (g) |
3.6 |
|
|
Só (g) |
0.17 |