Cukor
Kakaómassza
Kakaóvaj
Tejszínpor
Aprított mandula (4,3%)
Növényi zsír (shea, pálma)
Teljes tejpor
Sovány tejpor
Laktóz
Zsírszegény kakaópor
Vajzsír
Fruktóz
Kávé
Emulgeálószer: szójalecitin
Glükózszirup
Invertcukorszirup
Írópor
Dextróz
Aromák
Étkezési só
Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban.
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más olajos magvak és tojás részeit is tartalmazhatja.
|
100 g termékben: |
Energia: |
2282 kJ/548 kcal |
Zsír: |
34,4 g |
amelyből telített zsírsavak: |
19,7 g |
Szénhidrát: |
49,8 g |
amelyből cukrok: |
47,7 g |
Fehérje: |
7,5 g |
Só: |
0,14 g |
|
per 100g |
|
|
Energia (kJ) |
2282 |
|
|
Energia (kcal) |
548 |
|
|
Zsír (g) |
34.4 |
|
|
ebből telített zsírsavak (g) |
19.7 |
|
|
Szénhidrát (g) |
49.8 |
|
|
ebből cukor (g) |
47.7 |
|
|
Fehérje (g) |
7.5 |
|
|
Só (g) |
0.14 |