Az olívaolaj 20°C alatti hőmérsékleten zavarossá válhat és 10°C alatt fehér, szilárd darabkák kezdenek formálódni. 20°C-on az olaj újra kitisztul. Mindez nincs hatással a minőségre.
|
100 ml termékben: |
Energia |
3382 kJ / 823 kcal |
Zsír |
91 g |
amelyből: |
|
- telített zsírsavak |
14 g |
Szénhidrát |
0 g |
amelyből: |
|
- cukrok |
0 g |
Fehérje |
0 g |
Só |
0 g |
|
per 100ml |
|
|
Energia (kJ) |
3382 |
|
|
Energia (kcal) |
823 |
|
|
Zsír (g) |
91 |
|
|
ebből telített zsírsavak (g) |
14 |
|
|
Szénhidrát (g) |
0 |
|
|
ebből cukor (g) |
0 |
|
|
Fehérje (g) |
0 |
|
|
Só (g) |
0 |
|
|