Horváth Rozi Fehérbors őrölt 14 g

Horváth Rozi Fehérbors őrölt 14 g
3-5 munkanap
309 Ft
Horváth Rozi őrölt fehérbors 14 g
Részletek

Receptek

Tradicionális ízeink újragondolva

Fehérborsos gombamártás

45 p
Elkészítés: könnyű
Költség: olcsó

Hozzávalók:
500 g csiperke vagy laskagomba, 2 ek olaj, 1 kis fej hagyma, 1 kk Horváth Rozi őrölt fehérbors, fél csokor petrezselyem, 1 kk só, 1 dl habtejszín

Elkészítése:
A gombákat megtisztítjuk és vastag szeletekre vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és forró olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát és magas lángon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk a Horváth Rozi őrölt fehérborssal és lefedve 5 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a tejszínt, összeforraljuk, végül megszórjuk friss petrezselyemmel. Pirítós kenyérrel, rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

Tipp:
A fehérbors enyhe csípőssége nagyon jól illik a gombához, tejszínes mártásokhoz, sült zöldségekhez.

Adatok
Márka
Horváth Rozi
Cikkszám
5995863031979
Tömeg
14 g/darab