Horváth Rozi Feketebors Egész 20 g

Horváth Rozi Feketebors Egész 20 g
3-5 munkanap
324 Ft
Horváth Rozi Feketebors Egész 20 g
Részletek

Receptek

Tradicionális ízeink újragondolva

Borsos marhatatár

30 p
Elkészítés: könnyű
Költség: átlagos

Hozzávalók:
250 g marha bélszín vagy hátszín, 1 kk só, 3 ek olívaolaj, 1,5 ek rizs- vagy fehérborecet, 5 g mustár, 1 tk Horváth Rozi egész feketebors.

Elkészítése:
Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük. Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverjük.

A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük. Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, „főzze” meg a húst. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk.

Tipp:
Aprított kapribogyóval, szardellával és ízesített olajokkal is kiváló.

Adatok
Márka
Horváth Rozi
Cikkszám
5997100030394
Tömeg
20 g/darab