Dextróz
Cukor
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid)
Paradicsompor
Kukoricakeményítő
Vöröshagyma
Citrompor (maltodextrin, citrom gyümölcs szárazanyag)
Mustármag
Vörösborpor (vörösbor szárazanyag, glükózszirup)
Repceolaj
Chili
Paprikagranulátum
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
|
100 g-ban |
Energia |
1374 kJ/325 kcal |
Zsír |
3,1 g |
ebből telített zsírsavak |
0,3 g |
Szénhidrát |
68 g |
ebből cukor |
55 g |
Fehérje |
4,0 g |
Só |
15,0 g |
|
per 100g |
|
|
Energia (kJ) |
1374 |
|
|
Energia (kcal) |
325 |
|
|
Zsír (g) |
3.1 |
|
|
ebből telített zsírsavak (g) |
0.3 |
|
|
Szénhidrát (g) |
68 |
|
|
ebből cukor (g) |
55 |
|
|
Fehérje (g) |
4 |
|
|
Só (g) |
15 |
Zeller - Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék - Tartalmazhat
Tojás - Tartalmazhat
Tej - Tartalmazhat
Mustár - Tartalmaz
Szezámmag - Tartalmazhat
Szója - Tartalmazhat
Mesterséges színezékek - Nem tartalmaz
Tartósítószerek - Nem tartalmaz
3-4 adaghoz:
- 300 ml joghurt
- 3 EK majonéz
- 1 csomag Kotányi Ezersziget salátaöntet fűszerkeverék
Elkészítés:
A Kotányi Ezersziget salátaöntet fűszerkeveréket keverjük jól el a joghurttal és a majonézzel. Az így elkészített öntetet csak közvetlenül tálalás előtt adjuk a friss, megmosott zöldségekhez, salátákhoz.
Tipp: apróra vágott csemegeuborkával gazdagíthatjuk öntetünket.