A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Borsos borjútekercsek rukkolával
Hozzávalók 2 fő részére:
4 szelet bélszín (kb. 50 g szeletenként), só, Kotányi fehérbors őrölt, pár csepp citromlé, 1 maroknyi rukkola saláta, néhány csepp balzsamecet, néhány csepp chiliolaj, koktélparadicsom a díszítéshez
Elkészítés:
A nagyon vékonyra szeletelt húsokat finoman klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk, csepegtessünk rá kevés citromlevet. A rukkolát vágjuk össze, sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá kevés balzsamecetet és chiliolajat, keverjük össze. A hússzeleteken oszlassuk el és tekerjük fel. Kevés chiliolajjal öntözzük meg és koktélparadicsommal díszítsük.
Tipp:
Pirított ciabattával tálaljuk.