Tippek, érdekességek

Lehetséges az online élelmiszer vásárlás vidéken?

Napjaink egyik leghasznosabb szolgáltatása az online vásárlás, kis túlzással bármi beszerezhető az interneten, ez alól természetesen nem kivétel az élelmiszer sem. Budapesten és a nagy városokban több lehetőség közül is válogathatunk, azonban az online élelmiszer vásárlás vidéken ennél sokkal bonyolultabb!

Mi ennek az oka? Cikkünkből kiderül a válasz!

Házhoz jön a bevásárlás: töltsd fel a polcokat otthonról!

Egy háztartást vezetni kis túlzással felér egy másodállással. Munka mellett nem egyszerű feladat feltölteni a polcokat, a hűtőszekrényt! Rengeteg időt spórolhatsz meg, ha házhoz jön a bevásárlás, ha online szerzel be mindent!

A magyar tojás jelölése: mit jelent a rejtélyes kód?

A tojás az emberi étkezés fontos részét képezi, rengeteg ételünk elengedhetetlen alapanyaga, de önmagában is előszeretettel fogyasztjuk különböző formában! Sok féle tojás kapható a boltokban, a piacon, de a méretén kívül nem nagyon foglalkozunk vele, hogy „honnan is származik”!

Minket nagyon furdalt a kíváncsiság, ezért utánajártunk a tojáson lévő rejtélyes kódnak. Cikkünkből megtudhatod, hogy működik a magyar tojás jelölése!

3+1 hajmeresztő tévhit: célkeresztben az instant kávé!

 

Több millió ember világszerte indítja kávézással a napját. Ez számukra már olyan napi rutin, ami nélkül elképzelhetetlen a reggel, akár a napot is képes befolyásolni! Mindenki számára más-más típusú kávé a befutó. Valaki a főzött kávéra esküszik, valaki az instant kávé híve!

Cikkünkben az instant kávé kapcsán felmerült hajmeresztő tévhitekkel foglalkozunk!

Romboljuk le a tévhitet: Tényleg egészségtelen az UHT tej?

Gyermekkorban az egyik legfontosabb tápanyagforrás a tej. Ennek több fajtáját is jól ismerjük, minden nap találkozunk velük a boltok polcain, a legismertebbek a friss-, és az UHT tej. Sajnos néhány szóbeszéd, tévhit az UHT tejjel kapcsolatban nagyban visszavetette Magyarország fogyasztását, fontosnak tartjuk, hogy beszéljünk erről.

Cikkünkben az UHT tej körüli legsúlyosabb tévhitet romboljuk le!

DigitalWeb ABC
2022.02.23 13:55
Online vásárlás gyakori kérdések

Az online vásárlás megjelenése számtalan kérdést hozott magával, amit az emberek hétről hétre ismételnek. Ezekre a kérdésekre a válaszok rendszerint minden szolgáltatónál, cégnél eltérőek, de nagyon fontos megválaszolni őket!

Ma cikkünkben az online vásárlás gyakori kérdések lesznek a főszerepben, természetesen a mi szemszögünkből nézve!

Könnyítsd meg az életed: az online vásárlás előnyei!

A XXI. század egyik legfontosabb eleme az internet. A felgyorsult világunkban sokkal könnyebben boldogulnak, akik alkalmazkodnak a modernizációkhoz és kihasználják a kínálkozó lehetőségeket. Az egyik ilyen egyértelműen az online vásárlás.

Cikkünkből megismerheted a legnagyobb előnyeit!

Biztonságos online vásárlás: tévhitek a kibertámadásokkal kapcsolatban!

A XXI. század egyik leghasznosabb eleme egyértelműen az internet, hiszen számos területen könnyítheti meg életünket. Egyre szélesebb a világhátót teljes mértékben kihasználók köre, hiszen gyakorlatilag mér bármi elintézhető a segítségével.

Vajon mi lehet annak az oka, hogy valaki mégsem használja ki ezeket az előnyöket? A válasz egyértelmű…a félelem.

A biztonságos online vásárlás képét számos kibertámadással kapcsolatos tévhit ferdíti el, legújabb cikkünkben ezekkel foglalkozunk.

DigitalWeb ABC
2022.01.11 09:28
Fiatalító ételek: 4+1 természetes csodaszer!

Előző cikkünkben foglalkoztunk az öregedést felgyorsító ételekről, amit csak mértékkel szabad fogyasztani, most koncentráljunk ennek az ellenkezőjére. Számos étel, alapanyag jótékony hatással van a szervezetedre. Sajnos be kell látni (még, ha nehéz is), hogy fiatalabb nem leszel, de igenis sokat tehetsz azért, hogy sokáig fiatalnak nézz ki és, ami ennél is fontosabb, hogy úgy is érezd magad!

A következő listán kivétel nélkül fiatalító ételek szerepelnek, olvasd el miért olyan hasznosak és építsd be az étrendedbe!

DigitalWeb ABC
2021.12.23 12:53
Csak mértékkel: öregedést gyorsító ételek!

Sokan nehezen tudják elfogadni az öregedést, már a legkisebb ránc megjelenése is képes elrontani egy csodásan induló napot számukra. A természetes öregedési folyamat ellen nem sok mindent tehetünk, de a legtöbben nem is sejtik, hogy akár az elfogyasztott ételek, italok is ronthatnak a helyzeten!

Olvass tovább, blogbejegyzésünkből megtudhatod melyek az öregedést gyorsító ételek, szerintünk néhány esetében nagyon meg fogsz lepődni!

Gyakori tévhitek: középpontban a fagyasztott élelmiszer!

A társadalomban régóta terjed az a nézet, hogy a fagyasztóban bármit, bármeddig lehet tárolni. A legtöbb ember szerint a fagyasztott élelmiszerek eltarthatósága végtelen időtartamű, függetlenül attól, ami adott esetben a csomagolásán szerepel!

Ennek részben persze van igazságtartalma, de sokan nem tudják, hogy nem ilyen egyszerű a dolog! Legújabb cikkünkben a fagyasztott élelmiszer tévhiteket gyűjtöttük össze!

DigitalWeb ABC
2021.12.01 15:09
Tényleg egészségtelen a konzerv?

Az egész heti munka mellett nem könnyű feladat rendszeresen főtt kaját tálalni az asztalra. Szinte kizárt dolog, hogy minden hozzávaló meglegyen hozzá otthon, érthető, ha nincs kedved meló után boltba rohangálni.

Napjainkban elterjedt alternatíva a konzerves ételek, hozzávalók felhasználása, mert sokáig eláll és meggyorsítják a folyamatot! De vajon egészséges vagy nem? Ennek jártunk utána, legújabb cikkünkből megtudod!

DigitalWeb ABC
2021.11.22 14:50
Fogyókúrás tiltólista!

Nyilvánvaló, hogy a fogyókúra némi lemondással jár. Ebben az időszakban sok dologról le kell mondanod, amit eddig rendszeresen fogyasztottál, még akkor is, ha kifejezetten szereted az adott ételt, italt.

Legújabb cikkünkből megtudhatod melyek azok az ételek, italok, amiket MINDENKÉPP fel kell tenned a tiltólistára, ha eredményt szeretnél!

DigitalWeb ABC
2021.11.09 13:53
A legjobb fogyást segítő ételek!

Nagyon sok embert érint ez a téma, sokan próbálkoznak a fölösleg leadásával, ami egy igazán embert próbáló feladat! Sok erőt, kitartást és még több munkát igényel, de erre sok emberek nem sok ideje van az egész hetes munka mellett!

A fogyókúra több összetevőből áll, rendszeres testmozgást igényel, de, ami még ennél is fontosabb a fogyást segítő ételek fogyasztása, egy zsírégető étrend betartása! Ahhoz, hogy látványos eredményeket tudj elérni, ezt a két dolgot kell szem előtt tartani, önmagában egyik sem lesz megoldás a problémádra!

Legújabb cikkünkből hatékony étvágycsökkentő és zsírégető ételeket ismerhetsz meg, amik segíthetnek céljaid megvalósításában!

Alapvető élelmiszerek, amik egészségesebbek, mint hinnéd!

Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás egyre nagyobb teret hódít, egyre többen figyelnek oda miből, mennyit esznek. A tápanyagban gazdag, változatos étkezés az egészségünk meghatározó alkotóeleme. A vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben dúskáló ételeknek köszönhetően szervezeted megerősödik, ellenállóbb lesz a támadásokkal szemben, a betegségekből pedig sokkal hamarabban tudsz felgyógyulni!

Ebben a cikkben összeszedtünk alapvető élelmiszereket, amikről talán eddig nem is tudtad, mennyire egészségesek valójában!

DigitalWeb ABC
2021.08.19 09:27
5 szuper tipp az impulzusvásárlás ellen!

Ha védeni szeretnéd a bankszámládat és nem szeretnéd számolgatni a pénzt a hónap végén, fontos a tudatos vásárlás és fogyasztás! Bizonyos felmérések alapján kiderült, hogy a bolti költések jelentős része impulzusvásárlás miatt keletkezik!

Ebből a cikkből megismerhetsz 5 szuper módszert, amivel elkerülheted, hogy fölösleges termékekkel legyen tele a bevásárókocsid!

5 tipp hogyan lehet pénztárcabarát az élelmiszervásárlás!

A folyamatos áremelések mellett bosszantóan nehéz feladat lett elintézni úgy a bevásárlást, hogy az ételek finomak, egészségesek legyenek. Arról nem is beszélve, hogy a cél az lenne, hogy mindenki jól lakjon, lehetőleg úgy, hogy a pénztárcádban is maradjon valami! Összeszedtünk 5 tippet, ami a pénztárcabarát élelmiszervásárlásban a segítségedre lehet!

Elsőre lehet, hogy úgy gondolod, hogy alig spórolsz valamit ezekkel a tippekkel, de meglátod, ha a szokásaidon tudsz változtatni, éves szinten a pénztárcád is hálás lesz a döntésedért! Nézzük meg mit kell tenned hozzá, hogyan válhatsz a pénztárcád legjobb barátjává bevásárlás közben!

DigitalWeb ABC
2021.07.06 17:42
Elalvást segítő ételek, italok!

Korábban már készítettünk egy blogot, amiben összeszedtük, hogy milyen ételek, italok befolyásolhatják az elalvásodat! Kiderült, hogy igenis vannak olyan kaják, amik nem hagyják, hogy álom jöjjön a szemedre!

Az éremnek természetesen most is két oldala van, ezért összeszedtünk olyan ételeket és italokat, ami segíthet a nyugodt alvásban!

DigitalWeb ABC
2021.06.25 15:30
Nyugtalanul alszol? Ez is állhat a háttérben!

A szervezet számára nélkülözhetetlen a nap végén egy kiadós alvás, hiszen ilyenkor regenerálódik! Ha neked is előfordul, hogy nem jön álom a szemedre lehetséges, hogy az esti lakomáddal van a probléma! Ebből a cikkből megtudhatod milyen ételek, italok fogyasztását szükséges elkerülnöd lefekvés előtt!

DigitalWeb ABC
2021.06.09 10:30
Általános tévhitek a gluténérzékenységről!

Sajnos manapság egyre többen szenvednek gluténérzékenységben. Kutatások szerint nagyjából 100ból 2 embert érint. Ez az állapot nem gyógyítható, de kis odafigyeléssel és diétával kordában tartható. Számos tévhit kering ezzel kapcsolatban, ebben a cikkben a leggyakoribbakat vizsgáljuk meg!

DigitalWeb ABC
2021.05.19 15:38
Az online vásárlás előnyei!

Előző cikkünkben hasznos tanácsokat adtunk, hogy mire figyelj, ha biztonságosan akarsz online bevásárolni. Biztosan ismerős érzés, hogy szombaton délelőtt semmi kedved, de elindulsz elintézni a heti bevásárlást. Tapasztalataim szerint ez legalább egy fél napos tortúra, elhiszem, ha a hátad közepére sem kívánod!

Egyre több online szupermarket áll rendelkezésedre, hogy elkerüld ezt a helyzetet. Ebben a cikkben összeszedtük Neked mik az online vásárlás előnyei!

DigitalWeb ABC
2021.05.14 15:33
Tippek a biztonságos online vásárláshoz!

Napjainkban egyre nagyobb teret hódít az online élelmiszer vásárlás! Sokan élvezik ezt a szolgáltatást, hiszen egy nagybevásárlást elintézhetünk a kanapénkon ülve, ami tényleg csábító!

Az emberek egy része azonban továbbra is a hagyományos formáját választja a bevásárlásnak, egy online szupermarket sokakban bizalmatlanságot ébreszt a mai napig!

A bizalmatlanság általában abból fakad, hogy sok olyat hallani, hogy valaki online átverés áldozatává válik. Ezek könnyen elkerülhetők, ebben a cikkben adok neked pár hasznos tippet, amikre figyelned kell!