Gyakran Ismételt Kérdések

Szállítunk-e vidékre?
Igen, szállítunk. A termékeket futárcég segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez az ország egész területén.

Mikor kapom meg az árut?
Minden esetben e-mailben tájékoztatjuk, amikor a megrendelt termékeket átadtuk a futárcégnek. A tájékoztatást követően a rendelés legfeljebb 3-5 munkanap alatt megérkezik a vásárlóhoz.

 

Mennyi idő alatt fut át egy rendelésem?
A weboldalon megrendelt termékeket 3-5 napos szállítási határidővel juttatjuk el a vásárlóhoz. Előfordulhat, hogy egy-egy megrendelt terméket külön kell beszereznünk, melynek következtében a kiszállítás több időt vehet igénybe. Ilyen esetekben mindig értesítjük a vásárlóinkat és tájékoztatjuk őket a szállítás várható időpontjáról.

 

Kapok-e értesítést a csomagomról?
Igen. Egyrészt e-mailben értesítjük, amikor a futárcégnek átadjuk a csomagot. Másrészt a futárcég a rendeléskor megadott számon sms-ben is fogja tájékoztatni a szállítás napján.

 

Kérhetem-e adott időpontra a szállítást?
A kiszállítás napjának megjelölésére van lehetőség. Ezt úgy teheti meg, hogy a rendeléskor a megjegyzés rovatba feltüntetni, hogy melyik napra kéri a szállítást.

 

Mit tegyek, ha csak egy része érkezik meg a rendelésemnek?
Amennyiben a rendelését több dobozban adjuk fel, és valamelyik doboz nem érkezik meg, úgy jelezze az ügyfélszolgálatnak e-mailben az info@digitalweb-abc.hu címre, vagy telefonon a +36 20 348 4909-es telefonszámon.

 

Készételeket szállítanak-e?
Készételeket nem szállítunk.

 

Üzletként vagy közületként tudok-e rendelni?
Igen, van lehetőség üzletként és közületként is rendelni. Ebben az esetben a nagyobb rendelési mennyiség esetén hosszabb átfutási idő (kb. 7-10 nap) előfordulhat.

 

Kapok-e értesítést a megrendelést követően?
Igen. A rendelésről minden esetben automatikus visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.

 

Előfordulhat, hogy a rendelésem nincsen készleten?
Ilyenkor kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a hiányzó termék beszerzésének várható időpontjáról, illetve adott esetben helyettesítő terméket ajánl fel. Amennyiben a helyettesítő terméket elfogadja, úgy a rendelést ezzel kiegészítve adjuk fel.
Dönthet úgy is, hogy a hiányzó termék nélkül kéri a rendelést. Így a csökkentett összeget kell majd fizetnie.

 

Mi történik akkor, ha a rendelést Simplepay rendszeren keresztül kifizettem, de nem tudják biztosítani az árut
Ebben az esetben az átutalt összeget visszautaljuk a vásárlónak.