Domestos Lemon Wc 3:1 Illatgél 40g

Domestos Lemon Wc 3:1 Illatgél 40g
3-5 munkanap
619 Ft
Domestos Citrus 3in1 WC-rúd 40 g
Részletek

A többfunkciós Domestos WC-tisztító rudak folyamatosan friss illatot biztosít még az öblítések között is. Az állítható akasztónak köszönhetően könnyen a WC pereme alá helyezhető, tisztít és segít megakadályozni a vízkő lerakódását.

Hogyan használd?
Használati utasítás: Az állítható hosszúságú akasztó segítségével akassza a WC peremére úgy, hogy a víz útjába kerüljön! Amikor elfogy a rúd, rázza ki a maradékot a szemetesbe! Helyezzen a kosárba egy új Domestos WC-rúd utántöltőt! Mosson kezet a folyamat végeztével!

Összetevők

>30% anionos felületaktív anyagok
5-15% illatanyag
<5% foszfát
Aromás szénhidrogének
Butylphenyl methylpropional
Alpha isomethyl ionone
Limonene
Benzyl alcohol
Linalool
Citronellol
Hexyl cinnamal

 

Maró anyagok - Veszély

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Domestos 3 in 1 WC-rúd
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását.
• Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.
• SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
• Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.
• Butylphenyl Methylpropional-t, Hexylsalicylate-ot tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. TARTALMAZ: SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE-ot, SODIUM LAURYL SULPHATE-ot.

Adatok
Márka
Domestos
Cikkszám
8717163540428
Tömeg
400 g/darab