K2r Teljes Védelem Színfogó kendő 10 db

K2r Teljes Védelem Színfogó kendő 10 db
3-5 munkanap
2 172 Ft
K2r Teljes Védelem Színfogó kendő 10 db
Részletek

Teljes védelem
Az eddigi legjobb Színfogó® kendőnk a mosási baleset ellen
Extra szín- és koszmegkötő szálakkal
Megelőzi a mosási baleseteket
Együtt moshatja a különböző színű ruháit
Óvja a ruhák színét
Védi a ruhákat az elszürküléstől

Színfogó® kendő mosási adalékanyag. Kézi és gépi mosáshoz és szárító programon is használható. Minden hőfokon, mosási programon, és minden típusú ruhaneműn alkalmazható.

N°1 Magyarországon*
*Az ACNielsen Piackutató Kft. 2015. január 2017. december közötti kiskereskedelmi index adatai alapján eladott értékben, darabszámban számolva, teljes Magyarországra, a színvédő kendő kategória piacára vonatkozóan.

Megelőzi a mosási baleseteket
A mosás során kioldódó színek megfoghatják a ruháját. Az innovatív technológiának köszönhetően a Színfogó® mágnesként vonzza magához a vízben lévő színeket. Így védi a ruháját az elszíneződéstől, teljes védelmet nyújtva az elszíneződés és a mosási balesetek ellen. A bizonyíték a kendőn látható.

Nyugodtan együtt moshatja különböző színű ruháit
Mivel védi a ruháit az elszíneződéstől így bármilyen színű ruhát együtt moshat. Színfogó® teljes védelmet nyújt a ruháinak illetve időt és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy együtt moshatja a ruháit.

Óvja a ruhák eredeti színét
Szabad szemmel nem látható mosás során kioldódó színek lerakódhatnak a ruhán, vékony réteget képezve az anyagon. A Színfogó® magába gyűjti a vízben lévő színeket mielőtt még lerakódna a ruhán, ezáltal védi a ruhák eredeti színét.

Védi a ruhákat az elszürküléstől
Az elszürkülés hosszabb távú folyamat. A mosások során felgyülemlő szennyeződés és kosz lerakódhat a ruhadarabokon és egy idő után láthatóvá válhat. Mivel a Színfogó® kendő felfogja a szín- és koszrészecskéket is, védi a ruhákat az elszürküléstől.

Minden hőfokon hatásos
A kendő színmegkötő szálainak köszönhetően minden hőfokon teljes védelmet nyújt. A legjobb eredmény érdekében használjon Színfogó® kendőt minden egyes mosásnál.

Akadályozza a kosz lerakódását a ruhákon
A Színfogó® innovatív tulajdonságának köszönhetően összegyűjti a mosóvízben lévő koszrészecskéket annak érdekében, hogy a ruhák ragyogóan tiszták legyenek.

Smart Washing
1) Kevesebb szortírozás = kevesebb mosás.
2) Időt, vizet és energiát takaríthat meg.
3) A kendő és a csomagolása is biológiailag lebomlik, teljes mértékben újrahasznosítható.
4) A Színfogó® kendők alapanyaga FSC által igazoltan felelős forrásból származik.

Használati utasítás
1 Helyezze a kendőt a mosógép dobjának hátsó részébe, mielőtt beteszi a ruhákat!
2 Adja hozzá a szokásos mennyiségű mosószert, és indítsa el a szokásos mosóprogramot!
3 A mosás végeztével azonnal távolítsa el a gépből a kendőt és a ruhákat.

Tárolja 5-40°C között.
Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd a csomagoláson) számított 5 évig.

Figyelmeztetés:
Bizonyos textíliák jobban hajlamosak a színvesztésre: sötét és intenzív színűek, pamut és nem színtartó ruhák. Ilyen esetben használjon több kendőt. A fehér ruhákkal történő vegyes mosás megfontolandó. Az új színes ruhákat legalább az első 6 alkalommal mossa külön. Az ágyneműt, törölközőt és farmert mindig külön kell mosni. Színüket nagymértékben engedő anyagok esetén a színfogó hatásossága nem garantált. Mindig kövesse a mosógép gyártó utasításait. Gyermekektől elzárva tartandó.

Adatok
Márka
K2r
Cikkszám
8006320060238
Tömeg
100 g/darab