Pronto Por Stop Jázmin Spray 250ml

Pronto Por Stop Jázmin Spray 250ml
3-5 munkanap
1 516 Ft
Pronto Multi Surface Jázmin Porstop felülettisztító aeroszol 250 ml
Részletek

Összetevők

<5% nem ionos felületaktív anyagok
5-15% alifás szénhidrogének
Illatanyag
Linalool
Hexyl cinnamal
Citronellol
2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Használati utasítás:
Használat előtt olvassa el a tájékoztatót. Ne forgassa a kupakot. Használat előtt rázza fel a flakont, majd függőlegesen tartva permetezze a felülettisztítót kb. 20 cm-ről a kezelendő felületre. A legjobb eredmény érdekében törölje át azonnal a felületet puha, tiszta ruhával. Kis tárgyak, illetve nehezen elérhető helyek tisztításához permetezze a felülettisztítót egy ruhára és azzal törölje át. Ne használja járófelületek, illetve a kádak belső oldalának tisztításához, mert csúszóssá válhatnak. Ha bizonytalan a használatot illetően, először próbálja ki egy kevésbé feltűnő területen.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Pronto® Multi surface Porstop felülettisztító aeroszol - Jázmin
Figyelem
Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet.
Gyermekektől elzárva tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/ 122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A permet belélegzése tilos.
Csak jól szellőztetett helyen használható. Mint minden háztartási tisztítószer esetében, kerüljük a bőrrel való hosszan tartó érintkezést. A töltet tömegének 10%-a tűzveszélyes.

Adatok
Márka
Pronto
Cikkszám
4000290912683
Tömeg
250 g/darab