Beefeater London Dry Gin 40% 0,7L

Beefeater London Dry Gin 40% 0,7L
3-5 munkanap
7 100 Ft
Beefeater London Dry Gin 40% 0.7L
Részletek
A Beefeater az egyik legjobb, legkülönlegesebb és legtöbb elismerést bezsebelt gin a világon, mely prémium kategóriás minőségét leginkább annak köszönheti, hogy a gyártás során kimagasló minőség jellemzi az összes munkafolyamatot – már az alapanyagok kiválogatásától kezdve.
Bár köztudott, hogy a Beefeater alapját a borókabogyó adja, azonban ehhez egy egész sor fűszernövény társul még – többek között narancs, citrom, koriander és kömény –, azonban a pontos receptet hét lakat alatt őrzik, így csak az angol gyártó tudja, hogy milyen alapanyagok és arányok szükségesek a tökéletes keverék eléréséhez.
A különleges ízvilága miatt a Beefeater kizárólag erősen behűtött állapotban fogyasztható, ízét önmagában dobja ki leginkább, azonban koktélokhoz keverve is nagyon gyakran használják, kellemesen fűszeres illata pedig még ilyenkor is meghatározza a végterméket.
Az aroma tekintetében nagyon jellegzetes ízről beszélünk, ami száraz hatása ellenére egészen telt zamattal rendelkezik, a citrusfélék alkalmazása miatt kellemesen frissítő harmóniavilág társaságában.
Adatok
Márka
Beefeater
Cikkszám
5000299605394
Tömeg
700 g/darab