Tippek, érdekességek

Az online vásárlás előnyei!

DigitalWeb ABC
2021.05.19 15:38
Az online vásárlás előnyei!

Előző cikkünkben hasznos tanácsokat adtunk, hogy mire figyelj, ha biztonságosan akarsz online bevásárolni. Biztosan ismerős érzés, hogy szombaton délelőtt semmi kedved, de elindulsz elintézni a heti bevásárlást. Tapasztalataim szerint ez legalább egy fél napos tortúra, elhiszem, ha a hátad közepére sem kívánod!

Egyre több online szupermarket áll rendelkezésedre, hogy elkerüld ezt a helyzetet. Ebben a cikkben összeszedtük Neked mik az online vásárlás előnyei!

Mik az online vásárlás előnyei?

  • Online vásárlás előnyei: 1. Kényelem

Ez az egyik személyes kedvencem! Mire van szükséged? Egy számítógépre, vagy okostelefonra, és 15 nyugodt percre! Képzeld el, ahogy kipihenve fölkelsz és a reggeli kávéd mellett elintézed a teljes bevásárlást! A legjobbat még nem is mondtam…nem neked kell cipelned a 10 kg-os kutyakaját, és a rekesz ásványvizeket sem! Nem, ez nem kitaláció, ilyen az online élelmiszer vásárlás!

online vásárlány előnyei

  • Online vásárlás előnyei: 2. Praktikus

Emlékszem, én is mindig azon gondolkoztam, vajon mikor induljak el, hogy a lehető legkevesebb ember legyen, hogy legyen parkolóhelyem és ne fél napig tartson a vásárlás. Nem tudom ez hogyan lehetséges, de ezt az esetek 90%-ban nem sikerült eltalálnom. Ismerős? Az online élelmiszer házhozszállítás ezeket a gondokat is megoldja. Egyszerűen kiválasztod mit szeretnél és megrendeled amikorra szeretnéd!

online vásárlás előnyei

  • Online vásárlás előnyei: 3. Széles választék

Van annál idegesítőbb dolog, amikor elindulsz konkrét termékekért, de semmit nem találsz? Mivel nagyon kell mész egyik boltból a másikba és reménykedsz, hogy csak meglesz valahol. Hát ezt felejtsd el! Egy online élelmiszer bolt választéka rendkívül széleskörű, minden megtalálsz, amire szükséged van. Ha egy termék nincs az esetek többségében tökéletes helyettesítő termékkel tudnak szolgálni helyette!

  • Online vásárlás előnyei: 4. Akár olcsóbban is kijöhetsz

Ez persze nem mindig van így, de tapasztalataim szerint számos termék internetes ára sokkal kedvezőbb mintha bemennél a boltba és onnan vásárolnád meg, így az online vásárlás előnyei közé sorolható a spórolás is! 

  • Online vásárlás előnyei: 5. Nincs több bolyongás az útvesztőbe

Megvan az érzés, hogy össze-vissza járkálsz föl-alá, mégsem találsz semmit? Simán el lehet tölteni több órát is egy nagyobb boltban, pedig csak pár tételért indultál el! Szerencsére az élelmiszer webáruházak egyre jobban átlátható oldallal rendelkeznek. A termékek kategóriákba és alkategóriákba vannak rendezve. Remek lehetőségeid vannak, hiszen rá is tudsz szűrni bizonyos termékekre, ezzel megkönnyebb és gyorsabb lesz az élelmiszer rendelés online!

online vásárlás előnyei

  • Online vásárlás előnyei: 6. Nem befolyásolnak a külső ingerek

Ahogy az előző pontban érintettük, akár több órát is bolyongsz a sorok között. Ez idő alatt óhatatlanul is tele kerül a bevásárló kosarad olyan termékekkel, amire adott esetben nincs is szükséged, csak „szembe jött”!  Az online vásárlás enyőnyei közé tartozik az is, hogy otthon nem érnek ezek az ingerek. Nem befolyásolják a választásod kihagyhatatlan akciós táblák, finom illatok, vagy, ha látod, hogy mindenki megvette!


Persze ez mind szép és jó, de a legtöbb online bolt csak bizonyos helyekre szállít ki. Az élelmiszer házhozszállítás vidéken sok esetben attól függ, hogy van e a közelben olyan bolt, ami rendelkezik ezzel a szolgáltatással! Sok olyan térség van, ahol egyetlen boltból kéne minden szükséges élelmiszert beszerezni, ami nem egyszerű feladat!

Ha Te is ilyen térségben laksz, látogass el weboldalunkra! Webshopunk, a DigitalWeb-ABC egyik szolgáltatása az országos élelmiszer házhozszállítás. Böngéssz oldalunkon, válogasd össze, mi pedig eljuttatjuk hozzád az ország bármely pontjára!