Tippek, érdekességek

Online vásárlás gyakori kérdések

DigitalWeb ABC
2022.02.23 13:55
Online vásárlás gyakori kérdések

Az online vásárlás megjelenése számtalan kérdést hozott magával, amit az emberek hétről hétre ismételnek. Ezekre a kérdésekre a válaszok rendszerint minden szolgáltatónál, cégnél eltérőek, de nagyon fontos megválaszolni őket!

Ma cikkünkben az online vásárlás gyakori kérdések lesznek a főszerepben, természetesen a mi szemszögünkből nézve!

Online vásárlás gyakori kérdések!

Fennállásunk óta hozzánk is számtalan kérdés érkezik be, ezek gyakran ismétlődnek, ezért most úgy döntöttünk, hogy ebben a blogban összeszedjük a leggyakoribbakat és megválaszoljuk őket! Vágjunk is bele!

„Szállítotok vidékre is?”

A kérdés jogos, hiszen nagyon kevés budapesti székhelyű cég vállalja ezt a szolgáltatást. A fő célunk, hogy az online bevásárlás lehetőségét azonak is biztosítsuk, akik az ország egy eldugodtabb pontján laknak, ahová senki nem vállal házhoz szállítást!

A válasz tehát IGEN! Az ország egész területére szállítunk ki egy futárcég közreműködésével!

„Mikor kapom kézhez az árut?”

A rendelés állapotának változásairól minden esetben emailben értesítünk. Ha a csomagod átadásra került a futárnak akár már másnap is megérkezhet hozzád! Ha már a futárnál van, legkésőbb 2 munkanapon belül eljuttatja neked! Ha hétvégi bevásárlást intézed, érdemes a hét legelején leadni a rendelést, hogy péntekre megérkezzen!

„Mennyi idő alatt fut át egy rendelés?”

Erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni, hiszen nem minden esetben rajtunk múlik! A csomagokat 2-5 munkanapon belül juttatjuk el hozzád, ám ezt csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a kért termékek elérhetőek raktárunkban.

Amennyiben egy-egy terméket be kell szereznünk a rendelés teljesítése előtt, a kiszállítás több időt vehet igénybe. Ilyen esetben tájékoztatunk téged és a szállítás várható időpontját is megmondjuk neked!

„Kapok értesítést a csomagomról?”

Természetesen igen! Ahogy fentebb már említettük, a csomagod állapotának a változását folyamatosan végig tudod követni. Emailben értesítünk, amikor átadtuk a futárnak, ő pedig a rendeléskor megadott telefonszámon sms-ben fog értesíteni a szállítás napján!

„Kérhetem adott időpontra a szállítást?”

Igen, van rá lehetőséged! Nincs más dolgod, a rendelés során a megjegyzés mezőben tüntesd fel azt a dátumot, amikor esedékes lenne a szállítás! Fontos hozzátennünk, hogy az általunk megadott 2-5 napnál korábban nem tudjuk garantálni a csomagod kézbesítését!

„Mi a teendő, ha a rendelésem egy része nem érkezik meg?”

A rendelésed több dobozban tudjuk feladni, előfordulhat, hogy a rengeteg doboz között elkallódik az egyik. Ebben az esetben nem kell pánikba esned, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, az info@digitalweb-abc.hu email címen, vagy a +3620-348-4909-es telefonszámon!

Kollégáink mindenben segítségedre lesznek, és legjobb tudásuk szerint kezelni fogják a problémádat!

„Nagy tételben is rendelhetek?”

Igen! Nincs megszabva, hogy egy termékből maximum mekkora mennyiséget kérhetsz. Azt fontos tudnod, hogy a nagyobb rendelések szállítási ideje általában hosszabb, mert sok esetben nem elegendő hozzá a raktáron lévő készlet és be kell rendelnünk.

Ezeknek a csomagoknak néhány esetben a szállítási költsége is máshogy alakul, ezzel kapcsolatban munkatársunk fog egyeztetni veled!

„Előfordulhat olyan, hogy a kért termék nem elérhető?”

Ez sajnos megesik néha! Ebben az esetben kollégánk felveszi veled a kapcsolatot a hiányzó termék beszerzésével kapcsolatban, illetve adott esetben helyettesítő terméket javasol, amennyiben a kért áru már megszűnt!

Ha elfogadod a helyettesítő terméket, kiegészítjük vele rendelésed és útjának is indítjuk a csomagod. Ha úgy döntesz, hogy ezt nem kéred, a hiányzó termék nélkül küldjük a csomagot, vagy azután, hogy sikerült beszereznünk a központi raktárból!

„Mi történik akkor, ha kifizettem a terméket Simplepay-en keresztül, de nem tudják biztosítani?”

Ez előfordul néha, több ezer termékünket szinte lehetetlen állandóan napra készen tartani. Amennyiben nem tudjuk biztosítani a megrendelt terméket, minden esetben visszautaljuk az árát!

Reméljük az online vásárlás gyakori kérdések írásunk segít benned tisztázni a fontos kérdéseket! Amennyiben egyéb kérdésed adódott, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!

Ha szeretnéd leadni rendelésed, látogass el weboldalunkra és válogass óriási választálunk között!