Felix Sensations Halas Válogatás teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára 4 x 100 g

Felix Sensations Halas Válogatás teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára 4 x 100 g
3-5 munkanap
982 Ft
Felix Sensations Halas Válogatás teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára 4 x 100 g
Részletek

PURINA® FELIX® Sensations® Sauces termékek ízletes eledelek széles választékát kínálják, melyek minőségi összetevőkkel készültek, látványukkal, illatukkal és ízükkel elbűvölik cicád érzékeit. A FELIX Sensations® Jellies eledelek puha falatkákat tartalmaznak ízletes és zamatos aszpikban a nagyszerű íz élményért.

Ez nem minden! A FELIX Sensations® Jellies az ízek széles választékában elérhető zamatos aszpikban, hogy kielégítse cicád változatos igényét. Ha Neked is olyan szenzációs macskád van, mint Felix, lepd meg az érzékeit a FELIX Sensations Jellies eledelekkel!
A PURINA® FELIX® Sensations® Jellies termékek minőségi összetevők felhasználásával készült, ízletes eledelek széles választékát kínálják. Étvágygerjesztő látványával, fenséges illatával és ellenállhatatlan ízével elbűvöli cicád minden érzékszervét. A FELIX Sensations® Jellies eledelek puha falatkákat tartalmaznak ízletes és zamatos aszpikban a nagyszerű íz élményért.

A Felix® Sensations® Jellies termékek ízletes eledelek széles választékát kínálják aszpikban. Étvágygerjesztő látványával, fenséges illatával és ellenállhatatlan ízével elbűvöli cicád érzékeit. Minden egyes receptúra puha falatkákat tartalmaz különböző ízletes aszpikban a változatos íz kombinációkért, és a nagyszerű ízélményért.

Ez nem minden!
Minden egyes receptúra:
esszenciális Omega 6 zsírsavak forrása,
és megfelelő arányban tartalmaz kiegyensúlyozott ásványi anyagokat,
illetve vitaminokat, mely 100%-osan kielégíti cicád napi tápanyag szükségleteit.
nem tartalmaz hozzáadott mesterséges ízesítő anyagot
nem tartalmaz hozzáadott mesterséges tartósítószert
nem tartalmaz hozzáadott mesterséges színezéket

Összetevők

Lazaccal, garnélarákkal ízesített aszpikban: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lazac 4%), puhatestűek és rákfélék (garnélarák 1%), ásványi anyagok, különféle cukrok
Fekete tőkehallal, aszpikban paradicsommal: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (fekete tőkehal 4%), zöldségek (2,7% paradicsomsűrítmény, amely egyenértékű 4% paradicsommal az aszpikban), ásványi anyagok, különféle cukrok

Tápanyagok
Analitikai összetevők:
Nedvességtartalom: 82,0%
Fehérje: 11,5%
Zsírtartalom: 2,5%
Nyershamu: 2,5%
Nyersrost: 0,05%
Linolsav (Omega 6 zsírsav): 0,4%
Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
NE/kg:
Vit. A: 585
Vit. D₃: 90
Vit. E: 13
mg/kg:
Fe (E1): 20
I (3b202): 0,26
Cu (E4): 2,3
Mn (E5): 4,0
Zn (E6): 33
Technológiai adalékanyagok:
mg/kg:
Kasszia gumi: 2900
Adatok
Márka
Félix
Cikkszám
7613034629517
Tömeg
100 g/darab