Schauma Q10 sampon vékonyszálú és gyenge hajra 250 ml

Schauma Q10 sampon vékonyszálú és gyenge hajra 250 ml
3-5 munkanap
800 Ft
Schauma Q10 sampon vékonyszálú és gyenge hajra 250 ml
Részletek

Schauma Q10 sampon - elvékonyodott és törékeny hajra. Q10 koenzimmel újra aktiválja a haj keratin termelését, amely az évek múlásával lassul. Rendszeres használatával a hajad erősebbé és rugalmasabbá válik. Az intenzív ápoló vitamint tartalmazó formulának köszönhetően a Schauma Q10 sampon erősíti és ápolja a hajad a rugalmasabb, dúsabb hajért. Tökéletes ápolást biztosít. Erősíti a hajat a hajhagymáktól a hajvégekig. Az intenzív erősítő fehérjét tartalmazó Schauma segít pótolni a haj elveszett alkotórészeit és erősíti a hajat. Maximális erő és maximális ragyogás.
Bőrgyógyászok által dermatológiailag tesztelt.

A keratin termelés idővel csökken a hajban. Emiatt a haj elvékonyodik és meggyengül. Schauma Q10 sampon Q10 koenzim tartalma stimulálja a keratin termelődést.

A keratin-termelés aktiválódik, és a haj egyre lágyabb és erősebb lesz
erősíti a hajat a gyökerektől egészen a végekig
fényt és frissességet ad
dús és ápolt hajat biztosít


Így használja:
A sampont oszlassa el a benedvesített hajon, alaposan masszírozza be, majd öblítse ki - szükség szerint ismételje meg még egyszer
az optimális eredmény érdekében hajmosás után használja a Schauma Q10 balzsamot, mert a két termék erősíti egymás hatását
A sampon feladata, hogy a hajmosás során eltávolítsa a felesleges bőrzsírt, izzadtságot, levált hámsejteket és a hajformázó illetve hajápoló termékek maradványait. A Schauma samponok széles választékban készülnek, mert a vásárlói igények igen eltérőek a sokrétű hajápolási szokásnak, az eltérő hajtípusoknak és a különböző fejbőrproblémának köszönhetően.

Adatok
Márka
Schauma
Cikkszám
9000100526975
Tömeg
250 g/darab