Taft hajlakk 10 karátos fény - ultra erős 250 ml

Taft hajlakk 10 karátos fény - ultra erős 250 ml
3-5 munkanap
1 465 Ft
Taft hajlakk 10 karátos fény - ultra erős 250 ml
Részletek

Azonnali erős tartás - mega erős hajlakk
A Taft Power Express formula Quick-Dry-gyors száradást segítő hatással extra száraz fixálást & selymes végeredményt biztosít!
• Hosszantartó tartás ragadás és maradványok nélkül.
• Segít megvédeni a hajat a kiszáradástól anélkül, hogy elnehezítené azt.
A minden időjárásnak ellenálló formula védi a hajat a párától, a repülő szöszöktől, az UV-sugaraktól & a szennyeződéstől.


Összetevők

Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Vinyl caprolactam/VP/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, Panthenol, Benzophenone-4, Tocopheryl acetate, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone

 

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély.
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön.

Adatok
Márka
Taft
Cikkszám
4012800702844
Tömeg
250 g/darab